Sunshine Blogger Award

iScriblr_sunshine-blogger-award

Hey Everyone!

Guess what! I have made it to the list of another wonderful awards on WordPress – The Sunshine Blogger Award! Yay! I am so delighted and thrilled to be a part of this movement and I thank Sophie from PrettyLittleBlog for the nomination. A wonderful blogger, an amazing person and a beauty guru – Sophie is one of the most promising bloggers on WordPress. Make sure that you check out her blog PrettyLittleBlog for fascinating beauty related tips and tricks.

Here are the answers to the questions asked –

1 What’s your favorite makeup/beauty product at the minute?
Answer – I am in LOVE with anything MAC! My latest fascination is with their Studio Water-weight Powder/Pressed Compact – soft, supple and light, it is a must have for a quick make-up fix!

2 Do you have any weird food combinations that other people think are weird? if so what are they?
Answer – Haha.. I have a weird thing for “tomato ketchup” – food just tastes better with it! (Guilty!)

3 Do you have any pets?
Answer – Yes, a boxer named HAZEL. She is the prettiest DIVA around!

4 Have you broken any new years resolutions yet? if so what?
Answer – Thankfully, not yet! (Fingers crossed!)

5 What’s your favorite color(s)?
Answer – Though I am trying to add some color to my wardrobe (thanks to the constant nagging by my hubby) but “BLACK” is the love of my life!

6 Do you have any pet hates?
Answer – I am allergic to lairs and hypocrites.

7 Do you prefer a shower or a bath?
Answer – A long bath when I have ample time to while away and a quick shower when it’s a busy kinda day.

8 Have you ever been to Disney world?
Answer – Oh, I wish! (Hopefully, soon!)
Though I have been to the Universal Studio’s in Orlando, Florida – and yes, I had a ball of a time!

9 If you could have one super power what would you pick and why?
Answer – To be omnipresent! Imagine, being everywhere – whenever you want, wherever you want!

10 If you won £10,000 what would be the first thing you’d buy?
Answer – A round trip around the world to appease my “wanderlust” soul.

11 What’s your favorite perfume?
Answer – Too many to write! (I am a perfume freak!)
My all time favorites are – Cool Waters from Davidoff, Women by DKNY, Romance by Ralph Lauren and Euphoria from CK.

My Nominations –

  1. Enchanting Infinities
  2. On the Wings of a Dream
  3. Learning to Live : Struggling to Thrive
  4. Haripriya
  5. Flawed Pearls
  6. Romita Ghatak
  7. Through the Eyes of Gracie
  8. Mucho Spanish
  9. Invisible No More
  10. The Cozy Pages

(Disclaimer – Please go right ahead and chose the same questions to answer. Also, there is no compulsion to being a part of this chain, even though I would love for you to! I understand – that life gets busy at times.)

Rules –
1 Write about it on your blog and thank the person who nominated you (Do tag him/her). Write about their blog too.
2 Display the award on your blog.
3 Nominate 5 – 10 people who you feel deserve the award.
4 Let the nominees know that you’ve nominated them.

(PS – Notify your nominees and provide a link to your post so that they’ll know what to do. Once you’re done, come back here and comment with the link to your post so I can check out your answers.)

Thank You Sophie for this awesome nomination. It was fun answering all the questions! (Hope I did justice?)

Here’s to some facts and to knowing me some more! Cheers!

Love,

iScriblr_signature

You may also like

22 Comments

  1. I love these awards because we get to learn so much about each other. Some things I could have guess about you (like hating liars and hypocrites) but great surprises like your love of ketchup on everything 😂

    Thank you for the nomination, Richa!

    1. I know, right! It’s a fun and interesting way to get to know each other!💕
      Thank you so much!😊
      Looking forward to your participation (and to knowing you some more!)💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *