My 2nd Sunshine Blogger Award

iScriblr_sunshine-blogger-award

Hey All!

Yay! Here comes my 2nd Sunshine Blogger Award! I am super delighted and gleeful and I thank Shriya for this wonderful nomination! (Winning never does get boring, eh!) An excellent blogger with boundless potential – Shriya is one of my favorites! With up-to-date blog posts about world and life – ShriyaWaves is the blog to read.

Here are the answers to the questions asked –

1 Which is your favorite blog post you have written ?
Answer – Since whatever I write is straight from the heart and holds true, it is a little difficult to choose one out of the lot! Anyway to answer the question, I love the REAL-TALK SERIES on iScriblr – where I talk about important issues like Confidence Boost, Self Love, New Year’s Resolutions, Stepping Out Of Your Comfort Zone, Dealing With Stress etc.

2 Which is the favorite place you’ve ever been to?
AnswerMeeting Mr. Jack (Jack Daniel’s Distillery Tour) has been my most favorite trip for last year! (Since I love to travel and sight-see, the list of my favorite places keeps altering!)

Excerpts from the trip

“Jack Daniel’s Distillery in Lynchburg (Tennessee, US) – is a must-visit for anyone with an appreciation for the World’s No 1 American Whiskey and all things Southern. From just “plain whiskey drinkers” to “enriched whiskey connoisseurs”, the Jack Daniel’s Distillery Tour was indeed an experience to cherish and treasure for life!”

3 How did you think of writing blogs?
Answer – Some random thoughts, a husband to technically assist me in setting up my website, lose time and years of yearning to write = iScriblr was born!
To be honest, writing always has been very close to my heart. When conversations failed, I wrote! It has been my “happy place” where I can express myself freely without being judged or belittled. Post quitting my job of 10 years and finally being able to get some time for myself – blogging was the obvious next step towards “my freedom to expression.”

4 What is your favorite book?
Answer – Too many to write! To name a few – Kite Runner by Khaled Hosseini, The Alchemist by Paulo Coelho, Big Little Lies by Liane Moriaty and Late Nights On Air by Elizabeth Hay.

5 Which is your favorite place?
Answer – Home, sweet home! (Yes, I am an introvert and when I am not travelling, I love just being lazyyyy at home!)

6 Where did you go on your first trip?
Answer – Umm, since I am an Army-brat, travelling has always been an important element of our lives. Also, I am too old to remember anything about my “first trip!” (Haha! Old-Age-Syndrome!)

7 What would you do if you were not blogging?
Answer – Living my life to the fullest, still!

8 Do you want a world tour or just travel across every place of your own country??
Answer – Let’s be selfish and wish for both! (Anything works to satiate my wanderlust soul!)

9 Which is your blog post which you didn’t like?
Answer – Can’t think of one! I am sure that there’ll be some scope of improvement in a few of my blogs, where I wish of writing differently. (But I can’t hate my babies!)

10 Your favorite food?
Answer – JUNK and loads of it. I know, I know! (Guilty!) And this is why I am now writing about Healthy Food Series! (Damn! The New Year’s resolutions!)

11 Your favorite place in India?
Answer – India is a land of diversification and vastness and it will be unfair to talk about just one particular place. I LOVE INDIA as a whole coz, each place, each habitat, each locale – has something special, something extraordinary to offer. With a history that dates back to 3300 to 1300 BCE – there is a lot to love, see and experience!

My Nominations – I nominate all my friends and followers on WordPress. You all are my SUNSHINE!

(Disclaimer – Feel free to nominate yourself. If you really want to do this, please go right ahead and chose the same questions to answer! Don’t forget to tag me, as I will love to read your answers!)

Thank You Shriya for this awesome nomination. It was fun answering all the questions! (Hope I did justice?)

Here’s to some facts and to knowing me some more! Cheers!

Love,

iScriblr_signature

You may also like

20 Comments

  1. I’ve just read your JD tour post – wow…! As a fellow Jack’s girl, I’m a little jealous as this sounds amazing!
    Congrats on your second award 🙂
    Caz x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *